Καλωσορίσατε στο Newicon Computer Services

 

 

Ο τοπικός και έμπιστος σας παροχέας υπηρεσιών πληροφορικής

 

 

Καταλαβαίνουμε πόσο άγχος μπορεί να σας φέρει η επιδιόρθωση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή και γι' αυτό τον λόγο έχουμε σαν πρώτιστο στόχο η εμπειρία επιδιόρθωσης μαζί μας να είναι εύκολη, ευχάριστη και οικονομική. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά όσο αφορά επιδιορθώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, εμείς όμως έχουμε την πείρα να λύσουμε πλήρως τα προβλήματα που μπορεί να έχετε με επαγγελματισμό και συνέπεια. Προσφέρουμε τόσο καλή εξυπηρέτηση και τιμές που δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε αλλού ξανά.

 

 

Τώρα έχετε την επιλογή  προσιτής επαγγελματικής βοήθειας.

 

Φέρνουμε μια νέα και καινοτόμο προσέγγιση σε όλες τις ανάγκες σας σχετικές με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Ξεκινήσαμε την λειτουργία μας στην Λάρνακα το 2008 μετά που αναγνωρίσουμε ένα σοβαρό κενό στη διαθεσιμότητα τοπικών επαγγελματικών, αξιόπιστων, έμπιστων και αποδοτικών υπηρεσιών επισκευής υπολογιστών. Στηριζόμαστε στους υπάρχοντες πελάτες μας που πάντα έρχονται πίσω σε εμάς και συγχρόνως μας συστήνουν και σε άλλους. Γι' αυτόν τον λόγο, έχουμε πάντα τη εξυπηρέτηση πελατών, την αξία και την ικανοποίησή σας ως ύψιστη προτεραιότητα μας. Ως αποτέλεσμα αυτού, ένα υψηλό ποσοστό της δουλειάς μας είναι από τους επιστρέφοντες πελάτες και τις παραπομπές σε άλλους. Με αποδεδειγμένο ιστορικό αξιοπιστίας, ήθους και εμπιστευτικότητας, στοχεύουμε πάντα στο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία υποστήριξης στον κλάδο αυτό.

 

Με μια λογική και λεπτομερή προσέγγιση στην ανάλυση και τη διάγνωση τεχνικών προβλημάτων, μπορούμε να έχουμε τα συστήματα πληροφορικής σας ξανά σε λειτουργία το συντομότερο δυνατόν, διότι γνωρίζουμε ότι η τεχνολογία είναι εκεί για να βοηθήσει με την επιχείρησή σας και εάν δεν λειτουργεί, τότε χάνετε χρόνο και τα χρήμα.

 

Στόχος μας δεν είναι μόνο να ανταποκρινόμαστε αλλά να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες του κάθε πελάτη προσφέροντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, αυξημένη ευελιξία, καθώς και την καλύτερη αξία για τα χρήματα σας.

 

Είμαστε ο τοπικός έμπιστος και φιλικός σας παροχέας υπηρεσιών επισκευής υπολογιστών και στηριζόμαστε σε αυτήν την φήμη που μας φέρνει συνεχώς περισσότερη δουλειά.

 

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για μας, έτσι μην χάνετε άλλο χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και αφήστε μας να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα και να σας προσφέρουν σιγουριά και εγγυημένη ικανοποίηση.

 

Επισκεφτείτε τη σελίδα Υπηρεσιών μας τώρα, για έναν πλήρη κατάλογο των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newicon Computer Services © 2008 -